Κατασκευή ιστοσελίδων από 250€ | Ιστοσελίδες – eshop | Σεμινάρια

Επικοινωνία

Your Cart

No products in the cart.

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Κατασκευή ιστοσελίδας για το δικηγορικό γραφείο Αγλαϊα Γρατσία

Ιστοσελίδα για δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα

Δικηγορικό γραφείο Γρατσία Αγλαϊα - Κατασκευή ιστοσελίδας Likenet

Δημιουργία ιστοσελίδας για το δικηγορικό γραφείο Αγλαϊα Γρατσία

Στα πλαίσια των υψηλών υπηρεσιών που παρέχει η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων – Digital Marketing Agency Likenet,αναλάβαμε την κατασκευή της ιστοσελιδας  για το δικηγορικό γραφείο της κ. Αγλαϊας Γρατσίας,δικηγόρου Αθηνών.

Ένα project το οποίο υλοποιήθηκε με υψηλές προδιαγραφές ώστε να αναδείξουμε τις υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες της το δικηγορικό γραφείο της Αγλαϊας Γρατσία.

 

 

Κατασκευή ιστοσελίδας δικηγορικό γραφείο

Tεχνικά χαρακτηριστικά ιστοσελίδας

 • Τύπος ιστοσελίδας:

  Δυναμική ιστοσελίδα

 • Είδος ιστοσελίδας:

  Κατασκευή ιστοσελίδας, Επαγγελματική ιστοσελίδα, ιστοσελίδα δικηγορικού γραφείου,business site

 • Πλατφόρμα site:

  wordpress

 • Υπηρεσίες:

  Κατασκευή ιστοσελίδας, Web design – Σχεδιασμός ιστοσελίδας, Web development, Επεξεργασία εικόνων,domain,hosting

 • Χρόνος δημιουργία ιστοσελίδας:

  Η κατασκευή ιστοσελίδας και το web design ολοκληρώθηκε σε 7 ημέρες

Δημιουργία ιστοσελίδας

Η κατασκευή ιστοσελίδας για το δικηγορικό γραφείο της Αγλαϊας Γρατσία πραγματοποιήθηκε με κύριο γνώμονα την δημιουργία ενός σύγχρονου δικηγορικού site σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες πρακτικές μεθόδους του Web Design. Βασικός στόχος του συγκεκριμένου project, ήταν η προβολή των υπηρεσιών που προσφέρει το δικηγορικό γραφείο της κ. Αγλαϊας Γρατσίας.

Προκειμένου να επιφέρουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για το gratsialaw.gr  η ιστοσελίδα έπρεπε να σχεδιαστεί με γνώμονα το σημαντικό λειτούργημα που προσφέρει σε συνδυασμό με τα μοναδικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Για να το επιτύχουμε αυτό, η εξειδικευμένη ομάδα της LikeNet προέβη σε έναν λεπτομερή έλεγχο και στον σχεδιασμό ενός πλάνου στο οποίο βασίστηκαν και όλες οι επιμέρους ενέργειές μας για την κατασκευή του site.

Κατασκευή ιστοσελίδας για το δικηγορικό γραφείο Αγλαϊας Γρατσία

Σχεδίαση ιστοσελίδας

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας για την ιστοσελίδα  πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές του Web Design ώστε να εξασφαλίσουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Επιλέγοντας την πλατφόρμα WordPress και προσαρμόζοντάς την στις ανάγκες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε έναν άριστο συνδυασμό αισθητικής και λειτουργικότητας.

Βασικός μας στόχος σε κάθε κατασκευή ιστοσελίδας που αναλαμβάνουμε είναι η εξασφάλιση της βέλτιστης εμπειρίας πλοήγησης για τους επισκέπτες της. Έτσι, η προσθήκη των κειμένων και του φωτογραφικού υλικού έγινε με βάση τις βέλτιστες πρακτικές. 

Έτσι, το τελικό αποτέλεσμα ήταν η ανάπτυξη μιας σύγχρονης ιστοσελίδας η οποία είναι σε θέση να προσφέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Άλλο ένα project της LikeNet στέφθηκε με επιτυχία για την ιστοσελίδα gratsialaw.gr που διαθέτει πλέον μια από τις πιο ωραίες και λειτουργικές ιστοσελίδες στον δικηγορικό χώρο.

Eπικοινωνία για κατασκευή ιστoσελίδας

Likenet - Κατασκευή ιστοσελίδων -Digital Marketing Agency

Kατασκεύη ιστοσελίδας, κατασκευή Eshop, προώθηση ιστοσελίδας, Digital Marketing, Social Media όποια υπηρεσία και αν διαλέξεις, είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις που ταιριάζουν αποκλειστικά σε σένα.

Καλέστε με
+
Καλέστε με
Scroll to Top