Νέα κατασκευή ιστοσελίδας

Νέα κατασκευή ιστοσελίδας…

 

Δες την κατασκευή της ιστοσελίδας  castingwinner.com

 

Η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων LikeNet κατασκευάσε την μεγαλύτερη ιστοσελίδα casting winner στην Ελλάδα και όχι μόνο που έχει σχέση με τον μεγαλύτερο διαγωνισμό φωτογραφίας και βίντεο.

 

Το μόνο που θα τολμήσουμε να πούμε σαν πρόβλεψει χωρίς να θέλουμε να το παίξουμε προφήτες είναι ότι θα ταράξει τα νερά στο διαδίκτυο.

 

Έτσι τουλάχιστον εμείς ως εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων θέλουμε να πιστεύουμε.

 

Θα δείξει ο χρόνος αν έχουμε πέσει μέσα σε αυτή την πραγματικά ιδιαίτερη δήλωση που δεν έχουμε ως εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων ξανακάνει ποτέ.

 

Επίσης έχουμε αναλάβει και την προώθηση της συγκεκριμένης κατασκευής ιστοσελίδας (seo)με την νέα μας ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΟΜΟΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ 100 ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ!!

 

Η ιστοσελίδα έγινε στην πλατφόρμα του joomla.

 

Ο χρόνος για την δημιουργία της ιστοσελίδας ήτανε περίπου 1 μήνας.

 

Το CastingWinner δημιουργήθηκε με σκοπό τη διεξαγωγή διαγωνισμών φωτογραφίας και βίντεο, δίνοντας την ευκαιρία τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε ερασιτέχνες φωτογράφους να υποβάλλουν τα έργα τους, κερδίζοντας βραβεία που θα αναφέρονται

στον αντίστοιχο διαγωνισμό.

Η φωτογραφία είναι μια δημιουργική τέχνη όπου ο καλλιτέχνης μπορεί να παρουσιάσει όχι μόνο την ίδια την εικόνα, αλλά και την ιστορία πίσω από αυτήν, για αυτό βασικός μας σκοπός είναι να εμπνεύσουμε τον δημιουργό, ώστε να μοιραστεί το πάθος του.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο μπορούν να ληφθούν με οποιοδήποτε είδος φωτογραφικής μηχανής ή βιντεοκάμερας, κλασική με φιλμ, smartphone, φωτογραφική dslr, compact φωτογραφική μηχανή, drone κ.τ.λ.

 

 

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας

 

 

Η συνεργασία μας με την ΚΟΡΥΦΑΙΑ για εμάς εταιρεία στην κατασκευή ιστοσελίδων LikeNet ήτανε κάτι παραπάνω από άψογη όπως και το αποτέλεσμά της ιστοσελίδας.

Ευχαριστούμε τον εξαίρετο επαγγελματία κ.Σπανάκο που ήταν και είναι πλάι μας,διότι τώρα ξεκινάει ουσιαστικά η συνεργασία μας καθώς τους έχουμε αναθέσει όλη την διαχείριση του Casting Winner.

Σας ευχαριστούμε για όλα

Γ.Σ