φάρμα καρανικόλα

 

ΦάρμαΚαρανικόλα

 

Κατασκευή eshop farma-karanikola.gr

 

Κατασκευή eshop για το κρεοπωλείο Φάρμα Καρανικόλα.

 

Το κρεοπωλείο φάρμα Καρανικόλα το οποίο διαθέτει κρέατα υψηλής ποιότητας και το σημαντικότερο φρέσκα και όχι κατεψυγμένα,μας έδωσε την εντολή να προβούμε στην κατασκευή eshop του μαγαζιού.

 

Η κατασκευή του eshop έγινε πάνω στην πλατφόρμα του wordpress-woocommerce.

 

Η κατασκευή της ιστοσελίδας-eshop για την ολοκλήρωση της σχεδίασης χρειάστηκαν 7 ημέρες.

 

Ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου φάρμα Καρανικόλα έκανε την επιλογή της ιστοσελίδας-eshop μέσα από τις on line ιστοσελίδες μας και διάλεξε την ιστοσελίδα εκείνη που είδε ότι ταιριάζει στις ανάγκες του μαγαζιού του.

 

Με την εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων LikeNet ξενοιάζεις από το άγχος τι ιστοσελίδα πρόκειται να σου παραδόση η εκάστοτε εταιρεία στο τέλος.

 

Σε εμάς από την αρχή,πριν πληρώσεις βλέπεις ΑΜΕΣΑ την ιστοσελίδα σου όπως το έκανε και ο ιδιοκτήτης της φάρμα Καρανικόλα

 

Λίγα λόγια πριν την ιστοσελίδα-eshop για το μαγαζί:

 

Με μακράν παράδοση στο κρέας από το 1965 συνεχίζουμε μέχρι και σήμερα με μεράκι και πάθος για την δουλειά μαςπαρεχοντας σας την καλύτερη ποιότητα και ποικιλία ελληνικών κρεατων από την φαρμα μας.

 

Στο κατάστημα μας θα βρείτε πλήθος παρασκευασματων καθώς και ειδικές κοπες από ιδιαίτερες ράτσες ζώων.

 

Στόχος μας ή ικανοποίηση σας από τα προϊόντα μας και η άμεση εξυπηρέτηση σας μέσω διανομών στον χώρο σας σε όλη την Αττική καθώς και μέσω της παραλαβής από το κατάστημα μας.

 

 

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας

 

Κατασκευή eshop LikeNet

 

Δημιουργούμε επαγγελματίες