υπηρεσίες

 

Yπηρεσίες

 

Στις υπηρεσίες της  LIKENET θα βρεις ότι ακριβώς χρειάζεται η επιχείρησή σου αυτή που έχεις ή αυτή που πρόκειται να ανοίξεις.

 

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ για οποιαδήποτε μορφή επιχείρησης με γνώμονα την χρηστικότητα στον υποψήφιο πελάτη,την καλαισθησία και βέβαια την εύκολη χρήση του χειρισμού της ιστοσελίδας από εσάς.

 

Σύμφωνα με στατιστικά ο υποψήφιος πελάτης αποχωρεί κατευθείαν από την ιστοσελίδα όταν δεν του κάνει το λεγόμενο¨κλικ¨.

 

 

Επίσης θεωρεί ότι είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να έχει κάθε επιχείρηση δικιά της ιστοσελίδα και με το άκουσμα ¨δεν έχω ιστοσελίδα¨αυτός ο πελάτης και οι γύρω από αυτόν χαθήκανε δια παντός. 

 

 

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ με μια ιστοσελίδα νέας και προηγμένης τεχνολογίας με δυνατότητες που δεν είχατε στην παλαιά σας ιστοσελίδα και βέβαια σε εξαιρετική αισθητική και λειτουργικότητα.Μην αφήνετε τον χρόνο να σας επηρεάσει την δουλειά σας απευθυνθείτε στην LikeNet και με προσιτό κόστος θα έχετε τις υψηλές υπηρεσίες μας.

 

 

ΚΑΝΟΥΜΕ SEO όσο εντυπωσιακή και να είναι η ιστοσελίδα σας αν δεν κάνετε SEO και δεν εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις της Google θα την βλέπετε μόνο εσείς.Το SEO φέρνει στην επιχείρησή σας αύξηση της κερδοφορίας μας αλλά και αναγνώριση.Μην πετάς τα λεφτά σου σε άσκοπη διαφήμιση χωρίς να υπάρχει κανένα όφελος για το μέλλον.

 

Κοίταξε μακροπρόθεσμα και όχι βραχυπρόθεσμα και θα έχεις σίγουρη αύξηση της κερδοφορίας σου.

Η LineNet εγγυάται την πρώτη σελίδα της Google.

 

 

Κάνουμε INTERNET MARKETING δεν μιλάμε απλά για internet marketing.Τι να την κάνεις την έπαυλη με τις πισίνες τις θερμαινόμενες και με τα 20 δωμάτια όταν η έπαυλη δεν έχει πόρτες και γίνεται βορά?Το ανοίξαμε και σας περιμένουμε πρέπει να ξέρεις ότι έχει πεθάνει και αυτό και οι συγγενείς του.

 

Μια επιχείρηση πρέπει να έχει πλάνο για να δει κερδοφορία.Πλάνο INTERNET MARKETING.

 

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ESHOPΤο βλέμμα όλων πρέπει να είναι στραμμένο προς το μέλλον.Όταν τα πάντα γίνονται διαδικτυακά εσύ θεωρείς ακόμα λύση και προνόμιο το μαγαζί που έχεις στην γωνία?Με το ESHOP κοιμάσαι και η τύχη σου ΔΟΥΛΕΥΕΙ κυριολεκτικά και ΧΩΡΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ,ΕΝΟΙΚΙΑ,και άλλα συναφή.

 

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ VIDEO ANIMATION  που μπορείτε μέσω αυτού να κάνετε ένα εντυπωσιακό promo της δουλειάς σας και να διαφημιστείτε σε όλα τα social media.

 

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ  LOGO το οποίο παίζει σημαντικότατο ρόλο στην ¨αλυσίδα¨μιας εύρυθμης επιχείρησης.Το LOGO μας εμφανίζεται παντού. Στις κάρτες μας,στις επιστολές μας,στα τιμολόγιά μας κ.α.Μην το αφήνεις στην τύχη του.Και εδώ η LIKENET ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ LOGO.

 

 

 

ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ σε υπολογιστές και γενικά παντός είδους επισκευές.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΣΤΟ GΟΟGLE ADWORDS ΑΜΕΣΑ στην πρώτη σελίδα της Google από το πρώτο κιόλας λεπτό.Οι στοχευμένες διαφημίσεις της LikeNet σας βοηθούν ΑΜΕΣΑ στην αύξηση της κερδοφορίας για την επιχείρησή σας.Καλέστε μας για να οργανώσουμε την δική σας καμπάνια.

 

Καλέστε τώρα για να δώσουμε στην επιχείρησή σας την ώθηση και βέβαια την κερδοφορία που της αξίζει.
Στην LikeNet γινόμαστε αρωγός σε κάθε σας επαγγελματικό βήμα.

 

 

Είμαστε στις υπηρεσίες σας


LikeNet δημιουργούμε επαγγελματίες.