πλαστικός χειρουργός

 

Πλαστικός χειρουργός Dr Νεκτάριος Σαταμπολίδης

 

Δείτε την κατασκευή της ιστοσελίδας  drstampolidis.gr

 

Πρόκειται για την ιστοσελίδα του σπουδαίου πλαστικού χειρουργού  Νεκταρίου  Σταμπολίδη.

 

Η κατασκευή της ιστοσελίδας έγινε μέσα σε 3 ημέρες.

 

Και ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας με την πλατφόρμα του wordpress.

 

Ο Δρ Νεκτάριος Σταμπολίδης γεννήθηκε στην Αθήνα. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην ιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το έτος 2002.

 

Ακολούθως υπηρέτησε ως ιατρός υπηρεσίας υπαίθρου στο νομό Μεσσηνίας και ως οπλίτης ιατρός τη στρατιωτική του θητεία.

 

Εκπαιδεύτηκε ως ειδικευόμενος ιατρός γενικής χειρουργικής στο ΝΙΜΤΣ για 2,5 έτη
Από το 2008, και για 3 περίπου έτη, ως επιστημονικός συνεργάτης της κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής του ΝΙΜΤΣ, ακολούθησε πλήρως το κλινικό και εκπαιδευτικό έργο της κλινικής.

 

Συνέχισε την εκπαίδευσή του , ως ειδικευόμενος ιατρός στην κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του ΓΝΑ ‘ο Ευαγγελισμός’, διάρκειας 4 ετών, έως το 2015.
Παράλληλα ολοκλήρωσε με επιτυχία τη διδακτορική του διατριβή, στην κλινική Πλαστικής Χειρουργικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με επιστημονικό αντικείμενο το εγκαυματικό τραύμα.

 

Συνέχισε τη μετεκπαίδευσή του σε Πανεπιστημιακές Κλινικές Πλαστικής Χειρουργικής της Μεγάλης Βρετανίας και σε ιδιωτικές κλινικές αισθητικής χειρουργικής του Λονδίνου, δίπλα σε διακεκριμένους πλαστικούς χειρουργούς, κατά την τριετία 2015-2017.

 

Ο Δρ Νεκτάριος Σταμπολίδης, έχει περισσότερες από 100 ανακοινώσεις και παρουσιάσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια Πλαστικής Χειρουργικής, διεθνείς δημοσιεύσεις σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά καθώς και παρουσία στον ελληνικό τύπο και τα μέσα ενημέρωσης.

 

Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης συμμετέχει ετησίως, τουλάχιστον σε 3-4 διεθνή συνέδρια, με στόχο τον εμπλουτισμό της γνώσης, τη βελτίωση τω δεξιοτήτων του, την διαρκή ενημέρωση σε καινοτόμες τεχνικές , την εξέλιξη της επιστήμης και του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

 

Αξιότιμε Κε Σπανάκο.

Εξαιρετική δουλειά, επαγγελματισμός, συνέπεια.

Συγχαρητήρια!

Με εκτίμηση Δρ Νεκτάριος Σταμπολίδης

www.DrStampolidis.gr

 

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας