κατασκευή ιστοσελίδων τιμές

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΤΙΜΕΣ

Στην κατασκευή ιστοσελίδων πολλές εταιρίες η web designer θέτουν ως πρώτο και κύριο συστατικό της διαφημιστικής τους καμπάνιας τις τιμές τους στην κατασκευή ιστοσελίδων.

 

Αφήνοντας τα υπόλοιπα σε δεύτερη ή και τρίτη μοίρα.

 

Όπως η ποιότητα κατασκευής των ιστοσελίδων,η εξυπηρέτηση που παρέχουνε

μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής της ιστοσελίδας όπως και κατά την διάρκεια.

 

Ο επαγγελματισμός επίσης είναι κάτι που οι περισσότεροι στην κατασκευή ιστοσελίδων έχοντας σαν πρώτο τις τιμές,το αγνοούν.

 

Όμως και αυτοί που δηλώνουν επαγγελματίες είναι;

 

Δεν λέμε επ ουδενεί ότι στην κατασκευή ιστοσελίδων οι τιμές δεν παίζουν ρόλο,

όχι αλλά δεν θα πρέπει να τοποθετήτε στην κορυφή,του ότι από εκει ξεκινούν όλα.

 

Λάθος μέγιστο.

 

Διότι όσοι πελάτες έχουν πάει μόνο για τις τιμές σε κάποιους υποτιθέμενους

συναδέλφους που είχαν ως ταμπέλα κατασκευή ιστοσελίδων τιμές τάδε,

ερχόμενοι στην εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων Likenet,πλήρωσαν ΞΑΝΑ

την ιστοσελίδα τους,αφού η πρώτη φορά τους ήταν σκέτη αποτυχία.

 

Τέτοια παραδείγματα ουκ ολίγα έχουμε όλα αυτα τα χρόνια να σας πούμε.

 

Η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων,κατασκευής eshop,προώθηση ιστοσελίδων,marketing,video animation Likenet όμως διαφέρει κατά

πολύ από τον ανταγωνισμό και δικαιούται να μιλάει και για τις τιμές της σε σχέση με τον άρτιο επαγγελματισμό και εξειδίκευση που την διακρίνει αλλά

και για την εξυπηρέτηση της,και βέβαια με κορυφή όλων την επαγγελματική ποιότητα στην σχεδίαση των ιστοσελίδων της.

 

Δεν θα σταματήσουμε και δεν θα βγάλουμε καμία ιστοσελίδα στον ¨αέρα¨αν ο πελάτης μας που μας έχει εμπιστευθεί την κατασκευή της ιστοσελίδας του δεν μείνει απόλυτα ευχαριστημένος.

 

Αν δει κανείς τις τιμές μας θα πει ¨Καλά οι άλλοι μου ζητάνε 1500€ για να μου κάνουν μια ιστοσελίδα και εσείς ξεκινάτε από 150€;

 

Μήπως κάτι κρύβεται πίσω από αυτη την τιμή και είναι μια ιστοσελίδα για γέλια ή για κλάματα;¨

 

Και απαντάμε με ιδιαίτερη χαρά στην ποιο πάνω ερώτηση:

 

Όπως σας γράψαμε και στις ποιο πάνω γραμμές ΟΛΟΙ όσοι δουλεύουνε στην εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων Likenet είναι ΟΛΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.

 

Και σας ορίζουμε αμέσως τι εστί επαγγελματίας.

 

Επαγγελματίας είναι εκείνος ο ποίος ζει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ από το επάγγελμα το οποίο κάνει και δεν έχει από κάπου αλλού οικονομικούς πόρους να λαμβάνει.

 

Άρα έχει λοιπόν μάθει και εξειδικευτεί πάνω στο επάγγελμα που του αρέσει να κάνει.

 

Έτσι λοιπον στην εταρεία κατασκευής ιστοσελίδων Likenet έχουμε ΟΛΟΙ εξειδίκευση πάνω στο αντικείμενο μας γιατί ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.

 

Άρα λοιπόν αφού είμαστε επαγγελματίες στην κατασκευή των ιστοσελίδων θα ήτανε αδιανόητο στην ιστοσελίδα που θα φτιάξουμε και θα βάλουμε το όνομα μας από κάτω,να μην είναι μια ιστοσελίδα ολοκληρωμένη στα μάτια του υποψηφίου πελάτη.

 

Και λέγοντας ολοκληρωμένη ιστοσελίδα εννοούμε την ιστοσελίδα εκείνη που είναι λειτουργική,αισθητά όμορφη έχοντας την τελευταιά λέξη της τεχνολογίας,και να έχει εύκολη διαχείριση και στον ποιο αρχάριο που θα ανεβάζει φωτογραφίες ή θα γράφει κάποιο άρθρο.

 

Άρα η εταιρεία σχεδίασης ιστοσελίδων Likenet μπορεί να υψώνει την φωνή της και για τις κορυφαίες τιμές όλης της Ελλάδας στην κατασκευή  ιστοσελίδων,αλλά και στην ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ που σε εμάς θα πληρώσετε 1 ΜΟΝΟ φορά την ιστοσελίδα σας χωρίς να χρειαστείτε να πάτε σε άλλη εταιρεία.

 

Και κάτι ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ που το αφήσμε για το τέλος:

 

H εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων Likenet είναι η ΜΟΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΙΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ.

 

Αν όλα τα παραπάνω δεν σας αρκούν και έχετε ακόμα ενδιασμούς μια συνάντηση στα γραφεία μας Γ’ Σεπτεμβρίου 8 στην ΑΘήνα τότε θα σας λύσει όλες σας τις απορίες στο θέμα κατασκευή ιστοσελίδων τιμές.

 

 

Κατασκευή ιστοσελίδων τιμές…Likenet Δημιουργούμε επαγγελματίες