ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Στην LikeNet θέλουμε και μπορούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων στην κατασκευή ιστοσελίδων,κατασκευή eshop,στο seo και στο marketing.Όμως οι άνθρωποι της LikeNet δεν σταματάνε εδώ.

Είμαστε η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ που μπορείτε να μας καλείτε όποια ημέρα θέλετε και όποια ώρα,είτε να μας ρωτήσετε κάτι που αφορά την ιστοσελίδα που σκέφτεστε να φτιάξετε,είτε αν είστε πελάτης μας και θέλετε κάπου να σας βοηθήσουμε,εμείς θα δηλώσουμε παρών ανεξάρτητα τι ώρα είναι και ποιά ημέρα.

Στην LikeNet θα βρείτε τον ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ που απαιτείται.Δεν είμαστε και ούτε θα γίνουμε καρεκλοκένταυροι.Θα είμαστε ΠΑΝΤΑ στις επάλξεις για να προσφέρουμε τα μέγιστα στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται.

Στην κατασκευή ιστοσελίδων,eshop,seo,marketing πολλοί είναι εκείνοι που τάζουν χωρίς όμως όταν έρθει η ώρα να μπορέσουνε να πραγματοποιήσουν τις υποσχέσεις τους.H LikeNet πραγματοποιεί ΠΑΝΤΑ ότι υπόσχεται.

Και σας λέμε και κάτι.Ένας βασικότατος κανόνας στο marketing είναι ο εξής:ΜΗΝ ΤΑΖΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΗΣΕΙΣ.Επειδή λοιπόν αυτόν τον κανόνα τον έχουμε φυλακτό στην LikeNet πραγματοποιούμε ότι πούμε και προσέχουμε και σεβόμαστε στο έπακρο τους πελάτες μας.

Και τέλος τι πιο σημαντικό από το να σκέφτεται μια εταιρεία ως πελάτης.

Με τον τρόπο αυτό που σκεφτόμαστε είμαστε οι ποιοτικότερη εταιρεία στην κατασκευή ιστοσελίδων,κατασκευή eshop,seo,marketing με τιμές που δείχνουνε  ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ στον πελάτη,αλλά και στους ίδιους μας τους εαυτούς.

Στην LikeNet δεν πάμε να πλουτίσουμε εις βάρος σας αλλά να γίνουμε ο αρωγός στην κερδοφορία της επιχείρησή σας που θα μας εμπιστευτείτε.Εμείς πιστέουμε στο τίμιο χρήμα και όχι στο εύκολο.

Ο πελάτης θέλει μερικά πράγματα από κάποια εταιρεία για να την εμπιστευτεί:

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ-ΓΝΩΣΗ-ΣΥΝΕΠΕΙΑ-ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ-ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Στην LikeNet θα είμαστε δίπλα σας όποια στιγμή και ώρα της ημέρας μας χρειαστείτε.Είμαστε η μοναδική και σε αυτήν την υπηρεσία.Την να την κάνω την εταιρεία που δεν μπορώ να τους βρω την στιγμή που θέλω ή δεν μου σηκώνουν το τηλέφωνο,πράγμα που γίνεται κατά κόρον.

Εμείς δηλώνουμε παρόν όποτε μας χρειάζεστε.

Κάθε ώρα και ημέρα κοντά σας…

LikeNet δημιουργούμε επαγγελματίες