ενοικιαζόμενα διαμερίσματα σίφνος

 

Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα  Σίφνος

 

Nέα κατασκευή ιστοσελίδας ( project ) για ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στην υπεροχη Σίφνο.

 

Εκτός από την εντολή που πήραμε για την κατασκευή της ιστοσελίδας,για τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα σίφνος πήραμε και την εντολή για την προώθηση της ιστοσελίδας για να την βγάλει η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων-seo-eshop Likenet στις πρώτες θέσεις για συγκεκεριμένες λέξεις κλειδιά,όπως άλλωστε το έχουμε κάνει και συνεχίζουμε και το κάνουμε για όλες τις επιχειρήσεις που μας εμπιστεύονται την κατασκευή της ιστοσελίδας τους και την προώθηση της.

 

Τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα apenanti.com στο βαθύ της υπέροχης Σίφνου έχουν καταπληκτική θέα προς την θάλασσα και είναι άνετα.

 

Σας γράφουμε παρακάτω ενδεικτικά κάποιες  από τις παροχές των ενοικιαζομένων δωματίων apenanti.com στην Σίφνο τα υπόλοιπα στην ιστοσελίδα που έρχεται.

 

Παροχές

 

 • ψυγείο
 • βραστήρας
 • σκεύη (ποτήρια, φλυτζάνια) για την παρασκευή μικρού πρωινού
 • A/C
 • τηλεόραση
 • ζεστό νερό
 • Free WiFi
 • μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα
 • διατίθενται σεντόνια και πετσέτες

 

Τι υπάρχει τριγύρω

 

 • Εστιατόρια
 • Cafe bar
 • Μίνι Μάρκετ
 • Παραλία
 • Θαλάσσια σπορ
 • Στάση λεωφορείου
 • Ελεύθερος δημοτικός χώρος στάθμευσης
 • Μόλος για πρόσδεση σκαφών
 • Μονοπάτι No5 Απολλωνία – Βαθύ
 • Μονοπάτι No4 Πλατύς Γιαλός – Φυκιάδα – Πλατύς Γιαλός
 • Μονοπάτι No4Α Βαθύ – Πύργος Μεγαλόγιαννη

 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

 

Η κατασκευή ιστοσελίδας για το apenanti.com πραγματοποιήθηκε με κύριο γνώμονα την δημιουργία ενός σύγχρονου ιατρικού ιστοστόπου σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες πρακτικές μεθόδους του Web Design. Βασικός στόχος του συγκεκριμένου project, ήταν η προβολή των υπηρεσιών του apenanti.com

 

Προκειμένου να επιφέρουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για το apenanti.comη ιστοσελίδα έπρεπε να σχεδιαστεί με γνώμονα το σημαντικό έργο που προσφέρει σε συνδυασμό με τα μοναδικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Για να το επιτύχουμε αυτό, η εξειδικευμένη ομάδα της LikeNet προέβη σε έναν λεπτομερή έλεγχο και στον σχεδιασμό ενός πλάνου στο οποίο βασίστηκαν και όλες οι επιμέρους ενέργειές μας για την κατασκευή του site.

 

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

 

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας για την ιστοσελίδα  πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές του Web Design ώστε να εξασφαλίσουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Επιλέγοντας την πλατφόρμα WordPress και προσαρμόζοντάς την στις ανάγκες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε έναν άριστο συνδυασμό αισθητικής και λειτουργικότητας.

 

Βασικός μας στόχος σε κάθε κατασκευή ιστοσελίδας που αναλαμβάνουμε είναι η εξασφάλιση της βέλτιστης εμπειρίας πλοήγησης για τους επισκέπτες της. Έτσι, η προσθήκη των κειμένων και του φωτογραφικού υλικού έγινε με βάση τις βέλτιστες πρακτικές. 

 

Έτσι, το τελικό αποτέλεσμα ήταν η ανάπτυξη μιας σύγχρονης ιστοσελίδας η οποία είναι σε θέση να προσφέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Άλλο ένα project της LikeNet στέφθηκε με επιτυχία για την ιστοσελίδα το apenanti.com που διαθέτει πλέον μια από τις πιο ωραίες και λειτουργικές ιστοσελίδες στον χώρο της.

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά κατασκευής ιστοσελίδας για το apenanti.com και περιγραφή των υπηρεσιών μας:

 

Τύπος ιστοσελίδας: Δυναμική ιστοσελίδα

 

Είδος ιστοσελίδας: Επαγγελματική ιστοσελίδα Υπηρεσιών,ιστοσελίδα Business,ιστοσελίδα ενοικιαζομένων δωματίων

 

Πλατφόρμα site: Κατασκευή ιστσοελίδας με την επαγγελματική πλατφόρμα κατασκευή ιστοσελίδων WordPress

 

Υπηρεσίες: Κατασκευή ιστοσελίδας, Web design – Σχεδιασμός ιστοσελίδας, Web development, Επεξεργασία εικόνων,πέρασμα φωτογραφιών,κατασκευή λογότυπου,προώθηση ιστοσελίδας

 

Χρόνος δημιουργία ιστοσελίδας: Η κατασκευή ιστοσελίδας και το web design ολοκληρώθηκε σε 3 ημέρες

 

Ιστοσελίδα Πελάτη: https://apenanti.com/

 

Κατασκευή ιστοσελίδων: https://likenet.gr/

 

ΣΧΟΛΙΟ ΠΕΛΑΤΗ

 

Μια λέξη χαρακτηρίζει τον κ.Σπανάκο και την εταιρεία του ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.

Σας ευχαριστώ πολύ κ.Σπανάκο για την άψογη συνεργασία μας η οποία και συνεχίζεται.

Σοφοκλής Μαναβίδης

 

 

Κατασκευή ιστοσελίδων LikeNet

 

Δημιουργούμε επαγγελματίες

 

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας

Related Posts

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ LIKENET

κατασκευή ιστοσελίδων,ιστοσελίδες,website,κατασκευή ιστοσελίδων,δημιουργία ιστοσελίδων,κατασκευή site,κατασκευή website,κατασκευή eshop,δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος,κατασκευή ιστοσελίδας,σχεδίαση ιστοσελίδων,τιμές ιστοσελίδων,ιστοσελίδα,κατασκευή ιστοσελίδων τιμές,τιμή κατασκευής ιστοσελίδας,τιμές κατασκευής eshop,τιμή κατασκευής eshop,δημιουργία eshop,κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων,κόστος ιστοσελίδων,κόστος δυναμικής ιστοσελίδας,κόστος κατασκευής site,τιμή ιστοσελίδας,δημιουργία ιστοσελίδας,σχεδιασμός eshop,φθηνές ιστοσελίδες,κατασκευή ιστοσελίδων αθήνα,εταιρίες ιστοσελίδων αθήνα,εταιρείες eshop στην αθήνα,κατασκευή magazino, μαθήματα ιστοσελίδων για αρχαρίων,πακέτα τιμών,κατασκευή ιστοσελίδας σε προσιτή τιμή

Google-Partner likenet