Δες το site πριν την αγορά  Δες το site πριν την αγορά του! 

Δες το site πριν την αγορά

 

Δείτε τώρα και διαλέξτε πιο θέμα ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

 

Πατήστε ΕΔΩ και δείτε κάτω από την κατηγορία on line ιστοσελίδες  ποια είναι η κατηγορία για την οποία έχει σχέση η επιχείρησή σας και διαλέξτε την ιστοσελίδα που σας αρέσει.

 

Πατήστε πάνω στην εικόνες και δείτε τις λεπτομέρειες που έχει το κάθε θέμα και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες της επιχείρησή σας.

Μόνο στην LikeNet

 

Τα θέματα που θα δείτε είναι δείγμα ενδεικτικό από τα templates που έχει στην κατοχή της η LikeNet.Η LikeNet έχει πάνω από 200 templates εξαιρετικής ποιότητας..

Αν θέλετε κάτι άλλο να δείτε πείτε μας να σας στείλουμε στο email σας.

 

Γιατί να μην έχεις την δυνατότητα να δεις πριν πληρώσεις τι θα πάρεις?

 

Στην LikeNet έχεις την δυνατότητα να διαλέξεις ανάμεσα σε εξαιρετικής ποιότητας templates, να επιλέξεις το χρώμα που θέλεις,να δεις τα χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας που σε ενδιαφέρει και τις προδιαγραφές της.

 

Έχεις επίσης την επιλογή σε πολύ φθηνή τιμή να κατασκευάσεις μόνος σου την ιστοσελίδα με τις οδηγίες που θα σου έχουμε εμείς δώσει.

 

Η αν δεν θες πάλι και πιστεύεις ότι δεν θα τα καταφέρεις ή δεν έχεις τον χρόνο για την κατασκευή της ιστοσελίδας,τότε αναθέτεις  σε εμάς την κατασκευή της ιστοσελίδας και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα 3 ημερών το website σου θα είναι στον ¨αέρα¨.

 

Ακόμα η εταιρεία μας αναλαμβάνει να διαχειρίζεται εξ ολοκλήρου την ιστοσελίδα σου με ένα μικρό μηνιαίο κόστος και θα τα έχεις όλα στο χέρι.

Εσύ θα ζητάς και εμείς θα εκτελούμε ότι θες πάνω στο web site σου.

 

Άρα έτσι έχεις τον πλήρη έλεγχο να δεις ποια ιστοσελίδα ή eshop είναι αυτό που ταιριάζει με τις προδιαγραφές της επιχείρησής σου,και να το κάνεις άμεσα δικό σου.σε πολύ φθηνή τιμή.

Στην LikeNet θα νιώσεις την σιγουριά και την προστασία σε κάθε σου επαγγελματικό βήμα που έχει να κάνει με το διαδίκτυο και όχι μόνο.

 

Σε εμάς θα νιώσεις ξεχωριστός και μοναδικός με εξυπηρέτηση που δεν μπορείς να φανταστείς 24ώρου βάσεως.

Πράγμα που δεν υπάρχει πουθενά στην Ελλάδα.

 

Στην κατασκευή ιστοσελίδας,κατασκευή eshop,seo.marketing,video animation η LikeNet είναι με διαφορά η ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

 

Όχι μόνο για της προσιτές τιμές άλλωστε αυτό δεν θα ήτανε κριτήριο αν η ποιότητα των εργασιών μας, η εξαιρετική εξυπηρέτηση προς τον πελάτη μας,η γνώσεις μας,ο επαγγελματισμός μας,και η εξειδίκευσή μας  δεν ήτανε αυτοί που θα έπρεπε.

 

Γι αυτό όταν θα αγοράζετε μια επιχείρηση διαδικτυακή δηλαδή ιστοσελίδα η eshop να μην κοιτάτε μόνο το κόστος αλλά και το τι γίνεται μετά από την κατασκευή και το service που παρέχει η κάθε εταιρεία.

 

Στην LikeNet η συνεργασία ξεκινάει ουσιαστικά μετά την κατασκευή της ιστοσελίδας η την κατασκευή του eshop.

 

Στην LikeNet δημιουργούμε επαγγελματίες