Γερανοί Σαμπράκος

 

Γερανοί Σαμπράκος

 

Μια από τις καλύτερες εταιρίες με γερανούς,η εταιρεία γερανοί Σαμπράκος,εμπιστεύτηκε την εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων LikeNet για την προώθηση των υπηρεσιών της.

 

Λίγα λόγια για την εταιρεία Γερανοί Σαμπράκος

Σας παρέχουμε τους γερανούς μας για χρήση σε διαφόρων ειδών εργασίες, όπως εξωτερικές εργασίες σε ψηλά σημεία (ηλεκτροφωτισμός, στολισμοί, κλαδέματα), εξωτερικές εργασίες σε κτίρια (συντηρήσεις, βάψιμο, καθαρισμός με χρήση γερανού αντί σκαλωσιάς), διαφημιστικές εργασίες (τοποθέτηση ή συντήρηση διαφημιστικών πανό, επιγραφών), ανυψωσεις και μεταφορές μηχανημάτων-αντικειμένωνανυψωτικές εργασίες ανθρώπων, ακόμα και για εργασίες σε δύσκολα σημεία (εσωτερικά/εξωτερικά).

Πιο αναλυτικά, ενδεικτικές χρήσεις των γερανών μας είναι οι ακόλουθες:

 • Εργασίες στον ηλεκτροφωτισμό (πχ. αλλαγή λαμπτήρων σε γήπεδα, Δήμους, κα)
 • Στολισμοί δήμων
 • Εργασίες κλαδέματος δέντρων
 • Εργασίες συντήρησης (πχ σκάφη)
 • Καθαρισμός γυάλινων κτιρίων
 • Εξωτερικές εργασίες κτιρίων αντί για χρήση σκαλωσιάς (πχ. βαψίματα, υδραυλικά, συντήρηση ψυκτικών μηχανημάτων, κα)
 •  Στήριξη μαρμάρων προσόψεων
 • Τοποθετήσεις/Συντήρηση Διαφημιστικών πανό, αυτοκόλλητων, επιγραφών, κα
 • Απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων και Μετακίνηση αντικειμένων
 • Εσωτερικές εργασίες (σε αποθήκες, εργοστάσια, κοκ)
 • Αποξήλωση Επιγραφών

 

Η κατασκευή ιστοσελίδας για την Γερανοί Σαμπράκος πραγματοποιήθηκε με κύριο γνώμονα την δημιουργία ενός σύγχρονου ιατρικού ιστοστόπου σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες πρακτικές μεθόδους του Web Design. Βασικός στόχος του συγκεκριμένου project, ήταν η προβολή των υπηρεσιών της Γερανοί Σαμπράκος.

 

Προκειμένου να επιφέρουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για την Γερανοί Σαμπράκος η ιστοσελίδα έπρεπε να σχεδιαστεί με γνώμονα το σημαντικό έργο που προσφέρει σε συνδυασμό με τα μοναδικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Για να το επιτύχουμε αυτό, η εξειδικευμένη ομάδα της LikeNet προέβη σε έναν λεπτομερή έλεγχο και στον σχεδιασμό ενός πλάνου στο οποίο βασίστηκαν και όλες οι επιμέρους ενέργειές μας για την κατασκευή του site.

 

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

 

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας για την ιστοσελίδα  πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές του Web Design ώστε να εξασφαλίσουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Επιλέγοντας την πλατφόρμα WordPress και προσαρμόζοντάς την στις ανάγκες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε έναν άριστο συνδυασμό αισθητικής και λειτουργικότητας.

 

Βασικός μας στόχος σε κάθε κατασκευή ιστοσελίδας που αναλαμβάνουμε είναι η εξασφάλιση της βέλτιστης εμπειρίας πλοήγησης για τους επισκέπτες της. Έτσι, η προσθήκη των κειμένων και του φωτογραφικού υλικού έγινε με βάση τις βέλτιστες πρακτικές. 

 

Έτσι, το τελικό αποτέλεσμα ήταν η ανάπτυξη μιας σύγχρονης ιστοσελίδας η οποία είναι σε θέση να προσφέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Άλλο ένα project της LikeNet στέφθηκε με επιτυχία για την ιστοσελίδα την Γερανοί Σαμπράκος που διαθέτει πλέον μια από τις πιο ωραίες και λειτουργικές ιστοσελίδες στον χώρο της.

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά κατασκευής ιστοσελίδας για την Γερανοί Σαμπράκος και περιγραφή των υπηρεσιών μας:

 

Τύπος ιστοσελίδας: Δυναμική ιστοσελίδα

 

Είδος ιστοσελίδας: Επαγγελματική ιστοσελίδα Υπηρεσιών,ιστοσελίδα Business

 

Πλατφόρμα site: Κατασκευή ιστσοελίδας με την επαγγελματική πλατφόρμα κατασκευή ιστοσελίδων WordPress

 

Υπηρεσίες: Κατασκευή ιστοσελίδας, Web design – Σχεδιασμός ιστοσελίδας, Web development, Επεξεργασία εικόνων,πέρασμα φωτογραφιών

 

Χρόνος δημιουργία ιστοσελίδας: Η κατασκευή ιστοσελίδας και το web design ολοκληρώθηκε σε 5 ημέρες

 

Ιστοσελίδα Πελάτη: https://geranoi-samprakos.gr/

 

Κατασκευή ιστοσελίδων: https://likenet.gr/

 

ΣΧΟΛΙΟ ΠΕΛΑΤΗ

 

Μια εξαιρετική συνεργασία υπήρξε με τον κ.Σπανάκο και με την εταιρεία του.

Ήταν και είναι πάντα κοντά μας όποτε τον έχουμε χρειαστεί.

 

 

Κατασκευή ιστοσελίδων LikeNet

 

Δημιουργούμε επαγγελματίες

 

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας

Related Posts

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ LIKENET

κατασκευή ιστοσελίδων,ιστοσελίδες,website,κατασκευή ιστοσελίδων,δημιουργία ιστοσελίδων,κατασκευή site,κατασκευή website,κατασκευή eshop,δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος,κατασκευή ιστοσελίδας,σχεδίαση ιστοσελίδων,τιμές ιστοσελίδων,ιστοσελίδα,κατασκευή ιστοσελίδων τιμές,τιμή κατασκευής ιστοσελίδας,τιμές κατασκευής eshop,τιμή κατασκευής eshop,δημιουργία eshop,κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων,κόστος ιστοσελίδων,κόστος δυναμικής ιστοσελίδας,κόστος κατασκευής site,τιμή ιστοσελίδας,δημιουργία ιστοσελίδας,σχεδιασμός eshop,φθηνές ιστοσελίδες,κατασκευή ιστοσελίδων αθήνα,εταιρίες ιστοσελίδων αθήνα,εταιρείες eshop στην αθήνα,κατασκευή magazino, μαθήματα ιστοσελίδων για αρχαρίων,πακέτα τιμών,κατασκευή ιστοσελίδας σε προσιτή τιμή

Google-Partner likenet